Cc Hussein Abdul Hamid

I heard you petik nama I dalam “article you cari makan dengan mengaib kan family orang” x sangka you stood that low untuk sedap kan rencah rasa you dalam your writing…at the same time you negotiate your price with the victim family’s…..hebat nya….only FOOLS yang akan percaya.. yang you buat kerja terkutuk ini bukan kerana DUIT….and I know…how much you asked…supaya you STOP writing…ni dah macam kes ugut….lantak you lah..kalau tu your profession….tapi kenapa petik nama I…se olah2 macam I bagi segala info yang you dapat….you tahu tak…kes ni dah jadi HOT….gara2 tulisan you…you seolah menabur pasir dalam periuk nasi orang lain demi kepentingan diri you sendiri….I can sue you for this….

 

I have been called a lot of names. Bloody fool, silly old man, idiot, an Aussie Idiot….but this is something new!!! This Raidah Ibrahim cc a posting she puts up on her facebook in which she says that I am blackmailing someone for financial gains. Her facebook link is up there…if you want to know more…ask her. Maybe she knows more about what I do than I myself know! Meanwhile, I am waiting for her to sue me! 
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •